Individens frihet, säkerhet och integritet på nätet

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Behovet av att träffas och samtala om existentiella och aktuella samhällsfrågor skrivs och pratas det om hela tiden. Vi vill ge Malmös invånare möjlighet att träffas och samtala i en lugn och avslappnad miljö om aktuella frågeställningar.

Därför har vi bjudit informationsarkitektenTorbjörn Söderberg att tala om Individens frihet, säkerhet och integritet på nätet.

Internets utveckling det senaste kvartsseklet kan med fog kallas för en revolution i mänsklighetens historia. Var har vi hamnat i dag? Vilka möjligheter och hot ser vi? Vad kan vi göra för att bygga en bättre värld och hur hindrar vi att de värsta dystopierna blir verklighet?

Kom och ta del av ett stimulerande samtal om en mycket aktuell fråga!  Vi bjuder på fika. FRITT INTRÄDE

 

FRITT INTRÄDE
I samarbete med ABF Malmö
Filmcentrum: Monbijougatan 17 E

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Publicerat

i

av

Etiketter: