POESIVANDRING I SLOTTSPARKEN I MALMÖ

Projektet: Malmö, vad drömmer du om? i samarbete med Världspoesidagen i Malmö.

Vi anpassar oss efter omständigheterna och bjuder in till poesiläsning i det fria!
Vi möts upp vid skulpturen ”Människan och Pegasus” av Carl Milles, Linnéplatsen, Slottsparken. Härifrån promenerar vi tillsammans och får lyssna på poesi på tre stationer. Hela poesivandringen tar 45-60 minuter.

Medverkande är ungdomar från Malmöskolor och fristadsförfattarna Naeimeh Doostdar (Iran), Mukhtar Wafayee, Nilofar Langar (Afghanistan) samt Ángela García. Poesi av seniorer från Mötesplatser i Malmö är med i programmet och läses av nämnda poeter.

Anmälan till eventet är obligatorisk – anmäl dig genom att skicka ett mail till elin@imagenes.se. Först till kvarn gäller. Observera! Eftersom antalet deltagare är begränsat till 8, tar vi emot anmälningar från endast 8 personer. Tack på förhand för visad hänsyn!

Titta på kartan och Event på Facebook. Följ oss och se andra delar av projektet Malmö, vad drömmer du om? på Instagram, Facebook och på vår websida.

Poesivandringen är ett samarbete mellan Arvsfondsprojektet ”Malmö, vad drömmer du om?”, Världspoesidagen i Malmö, Mötesplats Dammfrigården, Mötesplats TuppenMalmö Latinskola, OTTO, ABF – Malmö med stöd av Arvsfonden.


av

Etiketter: