Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

INSTÄLLD Malmö, vad drömmer du om? Vernissage på Malmö stadsbibliotek 1 april 2020

april 1 @ 14:00

Gratis

Tyvärr måste vi ställa in vernissagen men kom gärna och se den fina utställningen på Malmö stadsbibliotek eller virtuellt v. 15!

Elever på Malmö Latinskolas Språkintroduktionslinje, Medielinjen och Skrivarklass arbetar  tillsammans fram en utställning i text och bild baserad på deras drömmar om samhället och tankar om yttrandefrihet. Elever från Apelgårdsskolan och Dammfriskolan bidrar med ljudinspelade intervjuer om samhällsdrömmar.

Utställningen har vernissage onsdag 1 april på KRUT och kommer att hänga kvar t.o.m. 17 april. Vi kommer att arrangera flera öppna arrangemang i samarbete med eleverna under utställningsperioden.

Detta är projektets andra utställning i samarbete med elever och lärare på Malmö Latinskola. I årets utställning kommer även elever från högstadieskolor i Malmö att delta, bl.a. Apelgårdsskolans åk 9 och Dammfriskolan åk 8.

Projektet genomförs med stöd av Allmänna Arvsfonden och i samarbete med Malmö Latinskolan, Apelgårdsskolan, Dammfriskolan, Mötesplats Dammfrigården, ABF Malmö, MKB. Utställningen genomförs i samarbete med nämnda aktörer och Malmö Stadsbibliotek.

Detaljer

Datum:
april 1
Tid:
14:00
Pris:
Gratis

Arrangörer

Imagenes del Sur/Bilder från Söder
Malmö stadsbibliotek

Plats

Malmö Stadsbibliotek
Kung Oscars väg 11
Malmö, 21133
+ Google Map
Webbplats:
https://malmo.se/stadsbibliotek